free simple website templates

Suntem o scoala de echitatie aflata la 16 km Constanta, in satul Oituz, comuna Lumina.  Oferim lectii de echitatie atat copiilor cat si adultilor, incepatori sau avansati.  De asemenea, oferim PENSIUNE si ANTRENAMENT pentru CAI.  Lucram de Marti pana Duminica : 09:00 - 18:30

 Pensiune pentru cai: cazarea cailor în boxe cu dimensiuni de 3m/ 4m; alimentaţia de bază – lucernă, făn, ovăz. La cerere pot fi adăugate şi suplimente nutritive şi alimentare,  igiena calului și curățarea boxei acestuia, acces nelimitat la apă, acces la manejul acoperit şi terenul exterior, cu folosirea materialelor de obstacole sau dresaj aferente lor. Antrenament cal - la cerere.

În atenția clienților noștri, prezenți și viitori elevi ai scolii de echitație:


      Echitația este un sport superb, care necesita respectarea anumitor reguli referitoare atât la comportament, în preajma cailor, cât și la purtarea echipamentului de protecție în timpul lecțiilor de călărie.

    Pentru siguranța elevilor noștri, am stabilit un regulament intern obligatoriu:

1. Se evită trecerea prin spatele calului, oricât de cuminte pare acesta.

2. Lecția de călărie trebuie să se desfășoare cu un echipament minim obligatoriu, constând în:

   o Toca (obligatorie!); NU primim elevi la orele de călarie fără tocă (proprie sau inchiriată- o oferim noi);

   o Vesta de protecție, specială pentru echitație(proprie sau inchiriată);

   o Pantaloni lungi, preferabil de echitație; NU primim elevi la orele de călărie în pantaloni scurți, oricât de cald ar fi afară!

   o Încălțăminte cu vârful și călcâiul acoperite, preferabil ghete cu un toc mic, de aprox.1cm; în lipsa acestora, pentru lecțiile de început, poate fi acceptată și încălțămintea de sport; din momentul în care se trece la lecții mai avansate – galop, plimbări la câmp, etc. – sunt obligatorii ghetele/cizmele de echitație.

   o Dacă optați pentru încălțămintea sport (ca începător) sau ghete folosiți  sosetele de călărie ; acestea sunt sosete mai lungi , “trei sferturi”, care  vin peste pantaloni; este obligatoriu ca gleznele și întreg piciorul să fie acoperite de sosete, evitând astfel contactul direct al pielii cu harnasamentul – lucru care poate produce eroziuni, zgârieturi, vânătăi, etc.

3. Lecția se va desfășura obligatoriu cu un instructor / un supraveghetor, din partea clubului nostru; prezența acestuia este inclusă în prețul ședinței de călărie.

4. Caii de școală sunt distribuiți elevilor în funcție de vârsta lor, experiența lor în acest sport, temperamentul calului, precum și de disponibilitatea unui anume cal – distribuirea calului pentru un anume elev se face de către personalul nostru instructor, nu de către elev.

                                        CLUBUL SPORTIV HIPPOLITA

                                                REGULAMENT:

1. Deplasarea în incinta centrului se face numai pe traseul indicat și amenajat.

2. Respectați întocmai indicațiile și avertizările personalului.

3. Purtarea echipamentului de protecție este obligatorie.

4. Este interzis fumatul (excepție zona special amenajată) și consumul de băuturi alcoolice în incintă.

5. Antrenorul desemnează caii și monitorii cu care vor lucra călăreții.

6. Este interzis cursanților și însoțitorilor acestora să solicite monitorilor modificarea de orice natură a programei.

7. Este interzisă hrănirea/recompensarea cailor fără înștiințarea personalului.

8. Este interzisă apropierea de caii aflați la pregatire fără luarea la cunoștință de zonele periculoase din jurul calului și a spațiilor de lucru.

9. Este interzisă trecerea mâinilor prin grilajele de protecție de la boxele cailor.

10. Ședințele de echitație se efectuează NUMAI în baza unei rezervări în prealabil la telefoanele de pe site.

11. Fiecare ședință la abonament se programează, iar anularea ei se face cu minim 24 de ore înainte de ora stabilită, altfel ea se consideră efectuată.

12. Întârzierea cu mai mult de 15 de minute aduce la anularea ședinței și orice întarziere sub 15 de minute intră în perioada ședinței.

13. Ședința se desfășoară obligatoriu cu un instructor sau supraveghetor din partea CLUBULUI SPORTIV (inclus în pret).

14.Limita de greutate este de 80 kg.


Va multumim pentru intelegere!